Kakeboken - Fristelser uten egg
Red.: Sigrun Hobbel og Inger Halvorsen
Inneholder over hundre velsmakende og spennende oppskrifter. Boken er for livsglade mennesker med god smak som av etiske, estetiske eller helsemessige grunner er på utkikk etter oppskrifter uten egg.
- Produkttype
- Bok - ISBN 978-82-91405-10-0
- Språk
- Norsk
Utgivelsen skjer derfor i samarbeide med Norges Astma- og Allergiforbund; Lisa B Tobiassen har skrevet et kapittel med faglig informasjon og nyttige tips om matvareallergi og matvareintoleranse. Takk til Ernst Honningdal og Lisa B Tobiassen i Norges Astma- og Allergiforbund for godt samarbeid.
Kakeboken – fristelser uten egg er tredje bok i en serie vegetariske oppskriftssamlinger som gis ut av Acem gjennom Dyade forlag. Første bok kom i 1999 med tittelen Godt grønt – kokebok for vegetarmat. Den andre het For kropp og sinn – Vegetariske basisoppskrifter og utkom i 2000. Flere tilsvarende bøker er under planlegging i årene fremover. Med disse oppskriftssamlingene ønsker vi å bidra til mer hygge og flere alternativer i matveien.
OBS OBS: En rettelse:
Feil på side 31
Bjørkens kakebunn er ikke uten egg slik det står i boken. Ved en feiltagelse hadde egg falt ut av ingredienslisten til produsenten den gangen boken ble laget. Dette er rettett opp, slik at nå deklarerer produsenten Bjørkens kakebunn med egg.